Lärare

Pusa Piret Bergmann, konstnär
Utbildad på Academia Non Grata och Konstakademin i Estland. Bor och arbetar i Pärnu, Estland. Ett flertal separat och samlingsutställningar.

Anders Gyllerfelt, konstnär
Utbildad bl. a. vid Forums målarskola i Malmö. Arbetar och bor i Bergkvara. Ett flertal separat och samlings utställningar.

Agneta Hjalmarsson
Verksam som keramiker sedan slutet av 70-talet bl a på Handkraft och medlem i konsthantverksgruppen Noshörningen i Kalmar.

Kåre Holgerson, konstnär
Utbildad vid Hovedskous målarskola i Göteborg. Bor och arbetar i Kalmar. Projektkoordinator på Kulturmagasinet. Ett flertal separat- och samlingsutställningar.

Bengt Jahnsson – Wennberg, konstnär och skribent
Utbildad på Konsthögskolan i Umeå. Bor och arbetar i Stockholm. Ett flertal separat- och samlingsutställningar.

Mats Kläpp, konstnär
Utbildad vid Hovedskous målarskola i Göteborg samt vid Atelier 17 Paris. Bor och arbetar i Malmö. Ett flertal separat- och samlingsutställningar.

Sarah Kläpp
Bor och arbetar i Malmö. Arbetar med serier, illustration och grafisk design. Utbildad på Serietecknarskolan i Malmö och är del av redaktionen för C’est Bon Anthology.

Stina Lindskog, konstnär
Utbildad vid Forums målarskolan i Malmö, Valands konsthög skola i Göteborg samt Atelier 17 i Paris. Bor och arbetar i Malmö. Ett flertal separat och samlingsutställningar.

Magnus Lönn
Bildkonstnär men med ord och språk som tema. Bor och arbetar i Bergkvara. Utforskar gränslandet mellan ord och bild. Turnerar just nu med två utställningar på olika museer och konsthallar i landet. Gav 2002 ut boken ”Bråkstavsboken” på Alfabeta bokförlag. April 2013 kom ”Fantastikboken” ut.

Christina Olivecrona
Konstnär utbildad vid Konstfack, konsthögskolan i Umeå och The school of the Chicago Art Institute, bosatt och verksam i Stockholm.

Maria Sewerin
Bildkonstnär, utbildad vid Kungliga Konsthögskolan, bosatt och verksam i Stockholm sedan 2002. Arbetar med måleri, teckning och koppargrafik.

Thérèse Wigzell
Konstnär utbildad vid Kungl Konsthögskolan i Stockholm. Bor och arbetar i Stockholm.